20.09.2010

Oss versus Reinsdyr, runde to.

Ny jakthelg i Vindedalen! Det gikk åt skogen denne gangen også, vi så dyr, men de gadd selvfølgelig ikke løpe inn i rifla til Olav. Satans møkkadyr. Men sååååååå fiiiiiiiineeeeeeeeeeeeee. Jeg elsker villrein.

Lørdags morgen våknet vi til vinter.... Jeg elsker livet :) Igjen og igjen.


Fine gamlestølen! Har hørt rykter om at den er ganske porøs, spesielt på vinterstid, men jeg syns nå den er så god å varm at jeg godt kunne tenkt meg å bo der for evig og alltid :) Prøve ei uke først kanskje.

Vovven:)


FROKOST!!!!!! åh herregud, etter litt hodekalkulering fra mr Ryen, altitude og longitude tatt i betraktning, fant han den perfekte koketid for mitt frokostegg.. Jeg besvimte nesten.


Jeg fikk kniv (den minste) av mamma til bursdagen ! Den fikk seg en skikkelig slip oppå stølen.. skakke bli no problem å avlive dyr med den nei;) Olav sin nye kniv (den største såklart..) ble ikke halvparten så skarp engang. Godt han har med meg altså... :) Kniven i midten er spesialmekket til flåing av dyret. Hvis jeg husker rett

Skuer etter dyr? Nja, vi ser nå mest jegere den veien.. Men godt å følge med på de også.. Må jo vite hvem som er i området.En enslig jeger på tur innom stølen for ei kaffekopp og litt desnisk kroppsvarme..


Herren med sin Hund.

Budeia med rødvinslepper.


Lørdagskos! Reinsdyrkjøtt, selv om det ikke var så ferskt som vi hadde håpet (dvs noen timer gammelt...). Gerd sendte med oss en liten haug. Det smakte vidunderlig i ei god blanding soppsaus..


Søndag grillet vi på en annen av mine bursdagsgaver! Villmarksgrillen. Skjønner ikke åssen Olav har overlevd i fjellet uten meg og mine remedier.. Svingod svineindrefilet, perfekt grillet/røkt;)


Min kniv in action.


Og sånn avliver man en jeger.


Dødens pepperbøsse.


Hemmat i mørket.


Endelig fremme ved bilen.


Og så var det å rutsje ned Myrdalssvingene i Gallopern, en steike goe offroadsterbil;)


Jaja, da var årets siste Reinsdyrjakthelg over... Og vi sitter igjen med stillingen 2-0... Til dyra.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar