13.07.2010

Back on track :)

Endelig var tiden kommet for at vi var tilbake i Flåm!!! vi har venta et år på dette.. Det føltes uendelig til vi skulle tilbake når vi dro i fjor, men året har heldigvis gått fort. Og så fort vi fikk planta beina i fjøset, føltes det som vi alltid hadde vært der :)

Det første jeg tenkte da jeg gikk av bussen og sto og ventet på å bli plukket opp av Gerd i Flåm, var at jeg gruet meg til neste gang jeg skulle stå der og vente på bussen som skulle ta meg vekk fra dette paradiset... Om tre måneder!!!!! Jeg er en mester i gruing.

Men nå har vi altså tre måneder fremfor oss med et liv uten like. Med 300+ geiter !


Sturle måtte ta saken i egne hender da mannen som skulle fikse veien opp til feltet streika. Dvs han streiker ikke, han bare unnlot å dukke opp. Det er ikke sånn at han krever likelønn eller lengre lunsjpause til å spise opp matpakka si med 18 brødskiver, liksom. Han bare ringte og sa at han kom, og så kom han ikke.

Uansett. Hva trenger man når man skal fikse vei? EN GRAVEMASKIN! Det ble en gavemaskin. Fra Gudmedalen Samdrift til Gudmedalen Samdrift. Vi så ikke snurten av Sturle på noen dager, han hadde det så himla moro med det nye kjøretøyet sitt. Ett av ørten hundre.

Mammaen til Lena på besøk!! Vi hadde en vidunderlig uke sammen alleihop, med milevis av god mat og drikke, og koselig turer hit og dit :)
Lenge leve Rastafari BOBMARLEY!!! Vi sa tårevått farvel i fjor for vi var sikre på hu skulle gå i kjøttkverna, men så var hun gjenoppstått og kom oss vraltende i møte i år igjen. Gjett om vi ble glade og litt forfjamset. Så var det ikke nødvendig å arrangere gravøl likevel? Jaja, øl er jo alltid godt.

En geit til. Ingen spesiell historie her. Hu bare lå der. Vet egentlig ikke hvem det er engang.


Anja vår venninne, budeie og veterinær. Hun jobbet her i litt over en mnd før vi kom. Så overlappa vi skift akkurat lenge nok til at hun fikk lært meg nålebinding og hjulpet oss å lappe sammen en geit.
Juristen fikk flenga opp øret sitt... hornet til ei anna geit kom antageligvis inn i hullet i øret.. og rev opp heile skiten! hvis du klarer å tyde bildet, kan du se at veterinær-budeie-Anja sprøyter på no guffe på ene halvdelen av øret, mens andre halvdel henger litt sånn fin til høyre med en blå tag.

Lappe sammen!

Nødløsningsinnpakning.

Så god som ny!! Anja er flink veterinær. Tror nok hun besto på eksamen ja.

Budeia Birgitte på besøk med sin kjære Tage (Tææææjø).. og Johan bonde :)

Tage fikk opplæring i melkeri.

So besøkte me bukkadn fram i dalen. De var glade for å treffe han far :) Vi holdt avstand, for de har noen jævla svære horn.....

Kårdalen har startet stølsysteri! Laget en liten butikk, og vi kjøpte litt ferskost. Namnam! Må prøve å lage litt selv en dag. Har jo bare ca 10000000000000 l melk å ta av her.. Noe skal Tine ha da.

Sturle bonden! Kledd seg opp for Aurlandsmarknaden :) I dolce og gabbana og greier. Han har jaggu stil den mannen. Men vi liker han nå ganske godt i fjøsklean sine vi da..... :)


Ein båt i Undredal.


Fine annonser i Bondebladet


En tusen år gammel skinnveske


Appelsinmarmelade. Vellagret.

Et vindu. Lukket.

Budeidn


Nå gidder jeg ikke skrive mer, for nå har Lena lagt seg og da er våken tilstand kjedelig. Godnatt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar