16.09.2009

BRISTOL!


Jaja, så var man ankommet the UK da!!! Endelig:) Etter mange ukers venting i spenning.. Turen over gikk knirkefritt, ankom st.Albans søndag kveld hvor jeg ble møtt av Taran og Tom som tok meg med til sin nye fine leilighet hvor foreldrene til Tom var på besøk. Kjempekoselig å treffe de igjen! Sofia lå søtt og sov når jeg kom, men jeg var så heldig å få sove på rommet med henne:) Hun vekte meg kl. 6am og ville at jeg skulle lese for henne, helst på spansk. Haha. Det ble norsk:) Og koselig var det.
Så bar det til BRISTOL!!!!! Taran og jeg reiste med toget, utrolig glad for at hun ble med meg!! Det gjorde alt så mye lettere og mindre nervepirrende. Vi kom frem, fant studenthjemmet (som forøvrig ser ut som danskebåten) og fikk kjøpt inn en del necessities. Så gikk vi litt rundt i byen og nøt synet. Utrolig fin by det her er!! Jeg tror jeg kommer til å stortrives:) Har ikke fått utforsket så mye enda, for det har vært full rulle 24/7.

Men all is well, jeg klarer å gjøre meg forstått på butikken, selv om jeg kløner noe sykt med alle myntene!!!! hva er vitsen med en million mynter?? 1pence, 2pence, 5pence, 10pence, 20pence, 50pence, 1pound og 2pound. Og siden jeg blir så flau og stressa i butikken når jeg skal betale så bare slenger jeg rundt meg med lappene, og da får jeg selvfølgelig 2millioner mynter i change. DRITlurt. Men det går nok over :)

I dag er det ikke så mye på programmet, så jeg går ut en tur i SOLA jeg! So long:)
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar