28.06.2009

Oppdatering på tide?

Min medsammensvorne, Lena, er så god på å oppdatere bloggen sin at jeg får helt prestasjonsangst..... Så får jeg se å slenge ut noen bilder da! Det har jo skjedd en hel del siden jeg postet bilder av mine dejlige venner i Bergen. Har ikke sett dem på en stund nå, og hadde jeg ikke vært så tøff og sterk som jeg er, så hadde jeg grini meg i søvn hver kveld fordi jeg savner dem. De er mine sussebasser hele gjengen.

Nok om dem, mer om MEG! Mohahahahahaha.. Jeg har hatt verden deiligste sommerjobb i år, i Flåm, innerst i Sognefjorden. Som Budeie. Det er et liv uten like, og jeg får helt gåsehud når jeg tenker på det... Vel, det var løgn, for nå er det 40 grader her så det skal litt til å få gåsehud, men hvis det hadde vært kaldt DA hadde jeg hvertfall fått gåsehud... Uansett! En geitegård med 300+/- geiter, er ingen spøk. Spesielt ikke når de skal fores og melkes 2 ganger per dag. Jeg var så heldig å få være med min kjære Lena og passe på disse fortryllende dyra. Jeg kan ikke tenke meg noen herligere dyr, bortsett fra kanskje Mille Marie Threscow (katta mi).
Vi koste oss et par uker i 600moh, og om noen uker skal vi tilbake og være der i TRE UKER TIL!!!! Jeg gleder meg som et kje!!!!!!!!!!!! :):) Da skal Lena og meg sykle litt på rallarvegen og løpe rundt på Ramnanåsi og kanskje Aurlandsdalen en sving til.

Livet på gård er bare helt fantastisk, og jeg har tenkt å bli bonde når jeg blir større. Gleder meg villt til et liv i harmoni:)

Nokon bilete frå paradis:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar