Som de fleste som kjenner meg vet, er jeg både glad i og veldig flink til å lage mat. Derfor syntes jeg det var på tide å dele en av mine kjære oppskrifter med dere. Jeg velger å gjøre en enkel dessert, som var min favoritt da jeg var liten. Håper dette inspirerer til en hyggelig matlagingskveld med en kjær venn eller fler. Husk: Sett av god tid på kjøkkenet, åpne gjerne en flaske vin, og når du har nådd bunnen av flasken vil forhåpentligvis retten stå klar på bordet!
RØDGRØT MED FLØTE.
1 pk rødgrøt
1 pk fløte
Sånn gjør du:
Åpne pakken med rødgrøt, fordel den i to (eller passende) antall dype asjetter. Åpne fløtekartongen, hell forsiktig over rødgrøten, gjerne med en hånd på hoften. Pynt helst med rips (ekte, ikke plastikk. Velger du likevel gjenbruksrips, husk å minn gjestene dine på dette.)
Bon akevitt!
18.11.2010
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar